top of page

Κούκλες-μασκότ για συλλόγους για ειδικούς σκοπούς

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε χειροποίητες κούκλες για συλλόγους

και οργανώσεις μέριμνας και ειδικών σκοπών

MERI

H MERI είναι ο πρεσβευτής του  Συλλόγου Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, ένα Φιλανθρωπικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 1979, με σκοπό την υποστήριξη παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία.

Η δράση του συλλόγου στηρίζεται στην πίστη πως η αναπηρία δεν είναι λόγος αποκλεισμού, αλλά αφορμή για να χτιστεί μια κοινωνία πιο δίκαιη και συμπεριληπτική.

Η MERI θα μεριμνά:
– για την ισότητα,
– για τη συνύπαρξη,
– για την ενσωμάτωση των ατόμων με αναπηρία στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

BILI

Ο BILI αποτελεί τον πρεσβευτή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ ν.Ημαθίας, για να μπορούμε να συνυπάρχουμε όλοι μαζί στην κοινωνία, καθώς όσο διαφορετικοί και αν μοιάζουμε, άλλο τόσο ίδιοι είμαστε!

Το όνομα του Bili προέρχεται από την λέξη disa-bili-ty που αποτελεί τον επίσημο όρο στα αγγλικά για τα άτομα με αναπηρία. 

Μας ζητήθηκε να ετοιμάσουμε μια κούκλα με βάση τη ζωγραφιά ενός παιδιού. Η κούκλα αυτή είναι ο ήρωας των παιδιών αυτών...είναι ο disa Bili ty!

bottom of page